Twitter je na svom blogu objavio suradnju sa Appleovom društvenom mrežom za glazbu - Ping. Ovom suradnjom korisnici mogu lakše istraživati i dijeliti glazbu preko Pinga što bi moglo uvelike povećati, trenutno ne pretjerano popularan Ping.

Ako imate otvoren account na Pingu, jednostavnim klikom možete povezati ove dvije društvene mreže, nakon čeka će svi vaši like-ovi, postovi, recenzije i kupnje biti objavljeni na Twitter profilu. Ovom poveznicom moguće je odmah pronaći korisnike koje pratite na Twitteru, a koji imaju otvoren Ping account.

Trenutno nije poznat broj korisnika Pinga, no 48h nakon lanisranja ove društvene mreže objavljeno je kako je milijun korisnika registrirano, te nekoliko tjedana kasnije iTunesi su dobili sidebar sa Pingom.

Zanimljivo je kako je Twitter prva društvena mreža koja je spojena sa Pingom, jer su nedavno kružile glasine vezane uz kućne posjete Marka Zuckerberga Steve Jobsu. Vjerujemo da će broj korisnika Pinga naglo porasti nakon ove suradnje, a pitanje se postavlja - dali je Facebook zainteresiran za ovakvu suradnju, ili možda rade na nekoj svojoj aplikaciji?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju