Sve što se ikada željeli znati o Igri prijestolja na jednom mjestu

Igra prijestolja zaludila je milijune ljudi diljem svijeta, a ova mapa je za njih ostvarenje snova

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 26.08.2017. / 12:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Jedna od najgledanijih serija, ne samo posljednjih godina, ušla je u svoju sedmu sezonu, a otkako se 17. travnja 2011 emitirala prva epizoda, na Igru prijestolja “navukli” su se milijuni i milijuni obožavatelja.

Kod nas je franšiza Game of Thrones dodatno dobila na popularnosti kada su producenti serije odlučili da je Dubrovnik idealna kulisa za ono što im treba, tako da ne treba sumnjati kako i na ovim prostorima ima solidan broj štovatelja kulta ove televizijske serije. Igra prijestolja je ujedno postala inspiracija za mnoge kreativce, a kada se spoje ljubav prema seriji, kreativnost i tehnološko znanje onda nastaju ovakvi samostalni projekti.

Za sve one koji su se eventualno uključili u praćenje Igre prijestolja nešto kasnije, iz bilo kojeg razloga, pronašli smo interaktivnu mapu koja će im do u detalja objasniti što se sve, kada, gdje i s kim događalo u proteklih šest sezona serije. Nije nemoguće da čak i oni najzagriženiji ljubitelji serijala ne mogu detaljno pratiti sve te silne likove, lokacije i sve ostalo, zato će ovaj ultimativni vodič, sigurni smo, postati jedno od nezaobilaznih mjesta za sve istinske ovisnike o seriji Igra prijestolja. I ako tražite bilo koju informaciju koja vas zanima, onda ćete je definitivno pronaći upravo ovdje.

Svijet Igre prijestolja na mapi koja je nastala zahvaljujući trudu, znanju i entuzijazmu ekipe koja se krije iza zajedničkog imena Quartermaester dobit ćete na dlanu, samo morate krenuti na još jedno fantastično putovanje svijetom mašte.

Nema smisla da vam objašnjavamo što sve ova mapa krije, a krije zapravo sve o Igri prijestolja, nego vam odmah preporučujemo da kliknete na ovu poveznicu i obavezno web stranicu spremite u svoje favorite. Trebat će vam, jer ako ste fan Igre prijestolja, onda je ovo nezaobilazna adresa, zapravo polazišna točka…

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti