Danas, kada razmišljamo o promjeni tarife, prvo što gledamo jest koliko podatkovnog prometa dobivamo, jer svi viša manje ‘visimo’ na Facebooku, Instagramu, Viberu, WhatsAppu i drugim aplikacijama.

Iako još ljudi još uvijek obavljaju prilično puno poziva, SMS poruke polako padaju u zaborav. Svaki moderni smartphone nudi nam svakojake mogućnosti za što nam je potreban podatkovni promet, a Tele2 ima prilično dobru ponudu i stvarno su se “skinuli do gaća”.

Naime, za ovu ljetnu sezonu Tele2 uvodi novu promocijsku tarifu Smart u kojoj njihovi korisnici zauvijek dobivaju 3GB podatkovnog prometa, te 1000 minuta prema svim mrežama. Tarifa je namijenjena novim i postojećim Tele2 korisnicima bonova, ali i korisnicima iz drugih mreža koji prelaze na Tele2 prepaid. Smart tarifu je moguće aktivirati do 31.07.2015., koliko traje i promotivno razdoblje.

Aktivacija promotivne tarife Smart je jednostavna. Potrebno je poslati SMS s ključnom riječi PROMOSMART na broj 13888 i za 35 kuna, koliko košta sama aktivacija, Tele2 zauvijek nudi 1000 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj i 3 GB (3076 MB) podatkovnog prometa.

Paketi minuta i podatkovnog prometa traju 30 dana od dana aktivacije. Nakon 30 dana dodjeljuju se novi paketi i naplaćuje nova naknada od 35 kuna. Ukoliko korisnik po isteku 30 dana na računu nema dovoljan iznos za obnovu pogodnosti tarife Smart, bit će prebačen na Osnovnu tarifu. Korisnici imaju mogućnost aktivacije tarife i prije isteka 30 dana, ponovnim slanjem riječi PROMOSMART na broj 13888. Nakon nadoplate računa, promociju Smart tarife se može aktivirati samo do 31.7.2015. Nakon isteka promocije, Smart tarifa se može aktivirati po redovnim uvjetima.

Kako bi korisnici uvijek znali koliko je stanje preostalih minuta i podatkovnog paketa, sve što trebaju napraviti je odabrati kombinaciju *150# i pritisnuti tipku za poziv. Nakon toga odaberu 2 za Bonuse/Pakete. Minute se mogu provjeriti i biranjem direktne kombinacije *150*6# i pritiskom tipke za poziv, a podatkovni paket biranjem kombinacije *150*8# i pritiskom tipke za poziv.

Više informacija možete naći na tele2.hr te u Tele2 centrima. Ponuda traje od 29.05.2015. do 31.07.2015.

Tele2 nudi 3GB podatkovnog prometa za samo 35 kuna

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju