Telekomi daju svoj obol: Pretplatnicima na poplavama pogođenim područjima bit će otpisani računi

Telekomi su na svoj način odlučili pomoći stanovnicima poplavama pogođenih područja.

Hina/M.Č. | 19.05.2023. / 16:18

Pametni telefon, ilustracija (Foto: Getty Images)

 Iz Hrvatskog Telekoma (HT) u petak su izvijestili da će otpisati račune za usluge HT-a u fiksnoj mreži za svibanj za sve privatne korisnike u poplavom pogođenim područjima, te omogućiti sedam dana neograničenog interneta za sve korisnike postpaid mobilnih tarifa.

Kako bi olakšao situaciju u kojoj su se našli stanovnici poplavom pogođenih općina Gračac, Čačinci, Obrovac i Kostajnica, HT će otpisati račune za usluge HT-a u fiksnoj mreži za svibanj 2023. za sve privatne korisnike u pogođenim područjima za koje je HT ustanovio prekid ili degradacija u radu usluge.

HT će te omogućiti i aktivaciju opcije sedam dana neograničenog interneta bez dodatne naknade za sve korisnike HT postpaid mobilnih tarifa, priopćili su iz HT-a. Aktivacija te opcije nastupila je 18. svibnja.

Slična je poruka došla i iz A1 Hrvatska. 

Kako bismo u ovim teškim trenucima pomogli našim privatnim i poslovnim korisnicima na poplavljenim područjima općina Obrovac, Gračac, Hrvatska Kostajnica, Dvor i drugim zahvaćenim područjima, A1 Hrvatska će na zahtjev korisnika fiksnih usluga omogućiti privremeno mirovanje linija bez naknade i besplatnu zamjenu opreme ako je stradala u poplavi.

Za naše mobilne korisnike A1 i Tomato usluga, bilo na bonove ili pretplatu, pripremili smo nekoliko opcija pomoći bez naknade, poput dodatnih minuta ili internet prometa, ovisno o njihovim potrebama. Pozivamo ih ovim putem da se jave u Službu za korisnike ili bilo koje A1 prodajno mjesto.

Dodatno, A1 Hrvatska će na zahtjev korisnika provesti umanjenje računa fiksnih linija za svibanj na adresama na kojima je ustanovljen prekid ili značajna degradacija fiksne usluge uslijed poplave, stoji u obavijesti poslanoj iz A1 Hrvatska.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti