Telemach Hrvatska lansirao novi EON Video klub, ali i predstavio neke dodatne novosti

Novo sučelje i nove značajke dostupne su svim korisnicima od danas.

Martina Čizmić | 13.02.2024. / 17:23

Adrian Ježina, Matija Mandić, Danijela Bistrički Morović, Mislav Galler, Damir Vrsajković, (Foto: Telemach Hrvatska)

 Telemach Hrvatska najavio je lansiranje svoje nove usluge u jugoistočnoj Europi, EON Video klub na PayTV platformi EON TV. Kako je istaknuto na predstavljanju, s više od 25.000 filmova, serija i dokumentaraca, EON Video klub ima najveću i najsadržajniju videoteku dostupnu svim korisnicima EON-a.

EON Video klub uvodi redefiniran način na koji publika gleda i doživljava svoje omiljene filmove i serije. Ova je usluga osmišljena kako bi omogućila najgledaniji sadržaj prema trendu, žanru i raspoloženju te odgovorila na preferencije svakog gledatelja.

Nova mogućnost preuzimanja sadržaja pretplatnicima omogućava da uživaju u svojim omiljenim emisijama i filmovima izvan mreže. Razvijen od strane United Clouda, vrhunskog centra za istraživanje i razvoj United Grupe, EON nastavlja nuditi nagrađivano korisničko sučelje s naprednim funkcijama poput profila za djecu i praćenja sportskih statistika.

Sadržaj bez presedana

Od svog lansiranja, pretplatnička baza EON platforme koja se može koristiti preko bilo koje širokopojasne mreže u Hrvatskoj, kontinuirano raste. Zajedno sa značajnim ulaganjima u optičku mrežu, ističu, Telemach osigurava najveću kvalitetu TV i internetske usluge u Hrvatskoj, povezujući najbolju tehnologiju dostupnu danas za neusporedivo iskustvo gledanja.

Cilj nam je obogatiti hrvatske domove vrhunskom zabavom i povezivosti, fokusirajući se na pružanje najboljeg korisničkog iskustva uz najveću vrijednost. Naša strategija u kojoj korisnika stavljamo na prvo mjesto te kontinuirana ulaganja u tehnologiju i sadržaj odražavaju našu usmjerenost ka izvrsnosti i inovativnosti, istaknuo je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha.

Pokretanje EON Video kluba označava značajnu prekretnicu u kućnoj zabavi, odražavajući našu predanost poboljšanju iskustva gledanja. Naša opsežna videoteka sadržaja i inovativne značajke ukazuju na našu predanost pružanju iznimnih opcija za zabavu, dodao je Damir Vrsajković, izvršni direktor razvoja proizvoda u Telemachu.

Istaknuo je kako su uveli neke nove značajke. Tako će korisnici koji vole intenzivno gledati serije ili filmove sad moći preskočiti uvod, ali i lakše preskočiti na točno određenu scenu uz opciju pregleda tijekom premotavanja sadržaja. Također, korisnici će moći preuzeti sadržaj na svoj uređaj i gledati ga i kad nisu spojeni na internet. 

Telemach Hrvatska je dodatno obogatio ponudu, dodavši više sadržaja u EON TV Full pakete, uključujući CineStar Premiere 1 i 2 kanale, kao i CineStar Premiere i Pickbox NOW u EON Video klub. Ovo proširenje naglašava strateško opredjeljenje kompanije pružanju neusporedive vrijednosti i praktičnosti korisnicima, osiguravajući im pristup širokom rasponu vrhunskog sadržaja.

Dodatno, Telemach je za prvih 3000 korisnika EON Trio Full paketa omogućio HBO besplatno 30 dana, dodajući još veću vrijednost ovom iznimnom paketu zabave. Također, pretplatnici EON Trio Premium imaju opciju dodavanja još jednog EON Smart Boxa besplatno u trajanju od 24 mjeseca, poboljšavajući besprijekorno iskustvo gledanja na više ekrana u svom domu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti