Test baterija: Mislite li da vaš pametni telefon traje dovoljno dugo?

Baterija svakako znači mnogo, pogotovo ako koristite vaš pametni telefon vrlo često.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.12.2016. / 11:56

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prije nekoliko tjedana, napravljen je test na Uhans H5000 kako bi se provjerilo koliko dugo baterija može trajati kada ima samo 1% kapaciteta. Rezultati su itekako zanimljivi, pa je tako pokazano kako je ovaj uređaj izdržao čak 52 minute, kao što je vidljivo na videu ispod, dok je iz te situacije zanimljivo vidjeti drugu stranu odnosno kako se tako potrošena baterija ponaša u drugim situacijama, pa su tako u kompaniji odlučili testirati uređaj sa 100% na 90% baterije.


Tijekom testa, svjetlina uređaja podešena je na 100% što znači da uređaj troši puno više baterije, te je uz to uključen WiFi i GPS. Nakon 15 minuta gledanja online videa, 15 minuta igranja i oko 10 minuta surfanja kroz aplikacije, kapacitet baterije pao je sa 100% na 90&, što je vidljivo u još jednom videu.

Iz kompanije se nadaju kako mogu izvući još više iz ove baterije — ‘ovo je samo vrh planine’, dodaju iz Uhansa. Pretprodaja ovog uređaja kreće sutra 5. prosinca, a za sve kupce pripremljena je i posebna cijena od 109.99 dolara uz koju dobivate i maskicu i protekciju ekrana.

Više informacija možete saznati na službenim Uhansovim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti