Ukoliko ste ikad prolistali ili pročitali digitalno izdanje The Dailya, vrlo je vjerojatno da ste shvatili važnost digitalizacije fizičkih novina.

The Daily primjer je odličnih visoko kvalitetnih digitalnih novina koje se svako malo unaprjeđuju. Milijune dolara Rupert Murdoch, inače čovjek u centru skandala radi prisluškivanja telefona i vlasnik News Corp., uložio je u digitalzaciju ovih novina.

Čitati ovakve novine stvarno je neodoljivo. Interaktivnost, gledanje videa, pisanje komentara ili dijeljenje članaka izvrsno je riješeno, a stigla su i nova unaprjeđenja.

Od sada, kada pokrećete aplikaciju The Daily, biti ćete usmjereni direktno na naslovnicu umjesto na stranicu učitavanja. Druga i vrlo bitna stvar, a koja je nedostajala u prvoj verziji, jest vraćanje na stranicu na kojoj ste stali, odnosno ugasite li aplikaciju, te ju ponovo pokrenete, otvorit će vam se stranica koju ste zadnje čitali.

Novi je i izbornik sa kompletnim sadržajem, unaprijeđeni su komentari, te su riješeni generalni bugovi i stabilnost koja sada još više ubrzava konzumiranje ovih novina.

Osim toga, The Daily ima i pozivnice za Spotify, servis za slušanje glazbe, no pošto nama to ništa ne znači, jer isti ne možemo koristiti u našoj regiji, nećemo o tome niti pisati.

The Daily je besplatan u probnom periodu od 2 tjedna, stoga svakom preporučujemo da preuzme aplikaciju i pogleda kako se rade vrhunske digitalne novine.

Jeste li čitali Daily? Što mislite o njemu?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju