Tko će osvojiti Reboot InfoGamer 2018 Awards?

Biraju se najbolji od najboljih u 2018. u nekoliko ključnih kategorija - "najbolja igra godine", "najbolja regionalna igra godine", "najbolji gaming smartphone" i "najveći gaming hardware breakthrough".

Martina Čizmić | 20.11.2018. / 15:46

Reboot InfoGamer (Foto: A. Batur) (Foto: A. Batur)

Uoči početka još jednog Reboot InfoGamera, jednog od najvećih gaming sajmova na svijetu, objavljene su nominacije za prve Reboot InfoGamer 2018 Awards.

Uz Reboot InfoGamer Indie Award, Reboot Develop Indie Award te Reboot Magazine Awards, po prvi put u povijesti sajma, proglasit će se najbolji od najboljih u 2018. u nekoliko ključnih kategorija - "najbolja igra godine", "najbolja regionalna igra godine", "najbolji gaming smartphone" i "najveći gaming hardware breakthrough".

Svečano proglašenje pobjednika i dodijela nagrada odražat će se na Main Stageu Reboot InfoGamera 2018 – powered by A1 u petak, 23. studenog, u 17:30 sati.

Kako ističu iz organizacijskog odbora Reboot InfoGamera, odabrali su četiri kategorije koje smatraju izuzetno bitnima za trenutni gaming landscape:

“Najbolja igra godine” – dovoljno govori sama o sebi, a nominirani su:

Red Dead Redemption 2

Call of Duty: Black Ops 4

God of War

“Najbolja regionalna igra godine” – izdvojit će se najbolja igru koja je proizašla iz naše regije. Nominirani su:

SCUM

Inked

Daemonical

“Najbolji gaming smartphone” – okrunit će se platforma koja je suvereni vladar modernog gaming okoliša te je globalno financijski najjača na svijetu. Naravno, radi se o mobilnim uređajima koji pokreću sve zahtijevnije i kompleksnije mobilne igre koje rapidno dokazuju kako nisu isključivo namijenjene casual publici već i hardcore ljubiteljima videoigara. Nomirani su:

Samsung Galaxy Note9

Huawei Mate 20 Pro

iPhone XS Max

“Najveći gaming hardware breakthrough” – okrunit će se najveći pomak u tehnološkoj inovaciji gaming hardvera koji omogućava da se igre konzumiraju na sasvim nov ili ultra moćan način. Nominirani su:

Nvidia GeForce RTX 20 Series

Oculus GO

Intel Core i9 Processors

 

Najbolje u navedenim kategorijama izabrat će stručni žiri sastavljen od članova Reboot media i Reboot InfoGamer tima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti