Na službenom blogu Twittera objavljena je nova infografija koja prikazuje neke od celebritya koji su se pridružili ovoj nama najzanimljivijoj društvnoj mreži - Twitter.

Ova godina bila je značajna za mnoge internet kompanije, pa je tako povodom toga Google objavio video sa top pretraživanjima u 2010, gdje su ne pojavljuju Facebook i Twitter jedne od najupečatljivijih kompanije ove godine.

Twitter, sa više od 100 milijuna registriranih korisnika, dobio je nove -- dobro nam poznate -- korisnike kao što su Bill Gates (@billgates), Cher (@cher), Tiger Woods (@tigerwoods), predsjednik Rusije (@MedvedevRussia), i ostatka ekipe.

Zanimljivu i interaktivnu infografiju pripremilo je društvo iz Twittera, pa tako možete vidjeti prve Tweeteve neke od odabranih poznatih osoba koji su se priključili Twitteru ove godine. Pošto nisu mogli na listu staviti sve nove članove, iz Twittera poručuju kako vaše prijedloge tweetate koristeći hastag #Hindsight2010.

Twitter vas poziva da pratite koji su bili značajniji tweetevi i trendovi u 2010 na ovoj stranici. Ako još uvijek nemate i ne znate što je to točno Twitter, pogledajte naš post gdje smo opisali ovu društvenu mrežu. Pratite i ZIMO na Twitteru (@zimoonline).

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju