Total War: Warhammer II na PC stiže do kraja godine

Stiže nastavak odlične strategije koja je spojila čuveni Total War serijal i Warhammer setting.

Monika Nožić Monika Nožinić | 03.04.2017. / 13:46

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kompanija Sega Europe najavila je drugu od tri planirane igre iz svog Total War: Warhammer serijala. Total War: Warhammer II igračima će dati priliku da se bore i sačuvaju ili unište Great Vortex. Također, igrači će moći širiti svoje carstvo, razvijati gradove, formirati vojske i boriti se u epskim bitkama u klasičnom Total War stilu.

Kampanja će se odvijati na 4 nova kontinenta: Ulthuan, Naggaroth, The Southlands i Lustria, a postojat će i kombinirana mapa koja pokriva i geografska područja prve i druge igre.

Igrači će moći izabrati između 4 nove igrive rase koje će biti dio kampanje: High Elves, Dark Elves, Lizardmen i, najvjerojatnije, Skaven rasa, od kojih će svaka dolaziti sa jedinstvenom mehanikom za kampanje.

Ono što je posebno zanimljivo je da će neko vrijeme nakon izlaska nastavka uslijediti ažuriranje i doći će do spajanja The Old World iz originalne igre i Naggaroth, Lustria, Ulthuan i the Southlands iz dvojke, koji će zajedno činiti jednu ogromnu kampanju koja će se moći igrati s bilo kojom rasom koju posjedujete. Tehnički, ovo je više "drugi dio postojeće igre" poput velike ekspanzije, a nakon ovoga u planu je još jedan dio koji će upotpuniti trilogiju.

Total War: Warhammer II na PC uređajima bi se trebao pojaviti kasnije ove godine, no točan datum još nije objavljen.

Pogledajte uzbudljiv najavni trailer:

Izvor: TechSpot

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti