Trebate jeftini tablet? Ovaj 8-inčni tablet se može nabaviti po 550 kuna

Tableti postaju sve prisutni, a Tim Cook čak kaže da uskoro nećemo kupovati PC ali ćemo kupovati tablet.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 11.11.2015. / 08:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kako god bilo, još će trebati malo vremena da dođe do ove tranzicije PC-tablet, te za to vrijeme možemo pronaći nešto jeftino a opet dobro za obavljanje svakodnevnih zadataka.

Cube iWork8 je 8-inčni tablet s Intelovim 64 bitnim procesorom od četiri jezgre na 1.44GHz, te 32GB interne memorije i 2GB RAM-a. Uređaj dolazi s Windows 10 operativnim sustavom s kojim možete pokretati i desktop aplikacije.

Zaslon rezolucije 1280 x 800 s IPS matricom zadovoljit će potrebe svakog korisnika, a za one koji se vole više igrati, tu je Gen8 HD grafika koja ima 12EU jezgre kojom se postižu maksimalne performanse.

RAM memorija izrađena je pomoću DDR3L memorije odnosno “low voltage” memorije koja pruža bolje performanse od običnog DD3 RAM-a.

Ako više volite koristiti vanjske periferije, iWork možete koristiti kako biste spojili vanjsku tipkovnicu, miš ili čak USB, a osim toga tu je i HDMI output pa tako možete gledati video na velikom ekranu vašeg TV-a.

Odlična stvar je što je Cube iWork8 dostupan po cijeni od svega 80 dolara, odnosno 550 kuna samo danas u neograničenom broju, dok će u narednim danim cijena porasti na 85 dolara odnosno u petak na 89, te finalno na 100 dolara.

Akcija kreće kroz nekoliko sati, pa ukoliko ste u potrazi za novim jeftinim tabletom, evo vam dobre prilike.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti