Tri studenta već uspjela haknuti viralnu aplikaciju Yo

Nije dugo trebalo da u medije izađe vijest kako je Yo, aplikacija koja služi za slanje “Yo” poruke, pala pod rukama hakera.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 20.06.2014. / 13:52

Tri studenta već uspjela haknuti viralnu aplikaciju Yo

Nije dugo trebalo da u medije izađe vijest kako je Yo, aplikacija koja služi za slanje “Yo” poruke, pala pod rukama hakera. Ovaj puta hakeri su trojica studenata s Georgia Tech sveučilišta koji su uspjeli doprijeti do svih brojeva telefona Yo-a. “Poslao sam poruku osnivaču ove aplikacije, i on me zvao natrag” istaknuo je jedan od hakera.

Osim što mogu doći do bilo kojeg broja, hakeri mogu poslati koliko žele Yo poruka, te poslati bilo kakvu Yo obavijest, iako kažu da to nisu radili. U međuvremenu, korisnik Vinea Hako objavio je video u kojem pokazuje kako umjesto klasičnog “Yo” glasa svira glazba Ricka Astley “Never Gonna Give You Up”, što bi prema TechCrunchu mogao biti još jedan hack, no ovaj nije potvrđen.

Pročitajte: Nova zaraza na mobilnom uređaju zove se Yo i sve što radi je šalje poruku "Yo"

Or Arbel, programer koji stoji iza ove aplikacije potvrdio je kako se radi o propustu te kako rade na njemu. “Neke stvari su sređene, a na nekim još uvijek radimo.”, kaže Arbel.

Ako ništa drugo, ovo je još jedan odličan PR za novu aplikaciju koja uzima sve više maha!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti