Samo prije nekoliko dana pisali smo o novom servisu Friendshuffle koji služi za pretraživanje Facebook sadržaja kojeg su vaši frendovi 'like'-ali, i već danas naišli smo na novi sličan servis, no ovaj puta radi se o pregledavanju linkova na Twitteru.

Tumbl.in vrlo je jednostavan i pregledan servis koji vam omogućuje pregledavanje linkova, favoritesa ili lista slučajnim odabirom, kojeg su vaši twitteraši podijelili u svojim tweetevima. Odlično je da nema potrebe za registracijom, već samo posjetite na Tumbl.in stranicu i ulogirate se vašim Twitter accountom. Čim se logirate, u postavkama podesite koje liste želite pregledavati (ukoliko imate složene liste) i klikom na Tumbl.in vaš će se pregelednik pretvoriti u zanimljiv raznovrsni sadržaj.

Izgleda da ovakav način pretraživanja postaje sve popularaniji pošto nitko ne visi na Twitteru 0-24 (ajde možda neki vise), i sigurno vam nešto uvijek promakne. Ova usluga odlična je stvar da prekopate stare i nove sadržaje i evenutalno retweetate ili like-ate taj isti na vrlo jednostavan način.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju