Twitter od sada dostupan i putem Windows 8 aplikacije

Ukoliko vam je tvitanje svakodnevna aktivnost, a na računalo ste instalirali nove Microsoftove Windowse, vjerujemo kako će vas obradovati nova Twitterova aplikacija na Windows Storeu.

Zimo Zimo Ante Malenica | 14.03.2013. / 10:24

Twitter od sada dostupan i putem Windows 8 aplikacije

Ukoliko vam je tvitanje svakodnevna aktivnost, a na računalo ste instalirali nove Microsoftove Windowse, vjerujemo kako će vas obradovati nova Twitterova aplikacija na Windows Storeu. Iako je u odnosu na ranije najave malo kasnila, to sada i nije toliko važno pošto je sve obećano u konačnici i dostavljeno.

Putem punog ekrana 'metronizirane' aplikacije, Twitter korisnici mogu raditi sve što i na webu, s time da vas pretraživanje tvitova i klikanje po hashtagovima ne odvodi u zadani internet preglednik, nego ostajete u okruženju aplikacije. Posebice do izražaja dolazi pregled preko jednog stupca koji vam dopušta neometani multitasking, a ako aplikaciju zakvačite na Start, imate na raspolaganju i informativni prozor kroz funkciju Live Tilea.

Istina, Twitter app i nije od tolikog značaja na desktop PC-evima, no na Windows 8 tabletima svakako će se naći kao koristan dodatak. Povodom puštanja ove aplikacije u javnost, Twitter je pripremio i prigodan video.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti