Twittercounter - brojač za vaš twitter

Ako ste vi jedan od onih koji vole pratiti sve statistike vezane uz vaš web, onda će vam i ovaj servis koji prati statistike twittera dobro doći.

Zimo Zimo Zimo | 02.02.2011. / 18:54

Twittercounter - brojač za vaš twitter

Ako ste vi jedan od onih koji vole pratiti sve statistike vezane uz vaš web, onda će vam i ovaj servis, koji prati statistike twittera, dobro doći.

Twittercounter servis je pokrenut 2008. od strane Boris Veldhuijzen van Zanten -- suosnivača popularnog web poratal The Next Weba i Arjen Schata. No čemu služi Twittercounter?

Kako i sama riječ govori Twittercounter pokazuje statistike vašeg Twitter profila u što se ukljuljučuje broj followera, korisnika koje vi pratite, broj objavljenih tweeteva i mix tih karakteristika u odnosu na vrijeme.

Za statistike poput mentions, retweets, My Retweets i My Mention morati ćete izdvojiti 15 dolara mjesečno. Osim što imate vizualno prikazne statistike Twittera, tu se nalaze i predikcije koliko vam je dana potrebno da sakupite određeni broj followera kao i da li je vaš broj tweeteva u porastu ili padu.

Prilično dobra mogućnost je i usporedba vašeg profila sa profilem, recimo vaše konkurencije, koja također vizualno pokazuje usporedbu brojki između 2 ili 3 profila. Ostatak mogućnosti možete provjeriti na stranici Twittercountera.

Twittercounter je odličan alat kako bi poradili na svom Twitteru, jer znamo koliko je on zapravo moćan marketinški alat, dok s druge strane može biti vrlo zabavan i edukativan. Probajte Twittercounter i javite nam vaše mišljenje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti