U nabavci ste tableta? Stigli ste u pravo vrijeme!

Tableti, ne samo da nam pomažu u svakodnevnim aktivnostima, već i postaju sve pristupačniji svojom cijenom.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.11.2015. / 09:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nevjerojatno je da se tableti danas mogu nabaviti već od 35 dolara, što je recimo odličan uređaj za klince koji vole baciti uređaj ili im ispadne iz ruke, no s drugo strane mogu učiti nove stvari kroz edukativan sadržaj.

Gdje ćete bolje kupovati tablet nego na akcijama, pa tako smo naišli na jednu super ponudu gdje imate prilike nabaviti nešto za sebe po jeftinijim i malo skupljim cijenama. Svakako valja istaknuti dva modela Chuwi Hi8 Pro, 8-inčni Windows tablet s 32GB interne memorije ili recimo Cube iwork8 kojih je 10 komada dostupno po cijeni od svega 80 dolara.

Osim ova dva tableta, na akciji se mogu pronaći i razno razni drugi proizvođači pa i neki skuplji uređaji poput Teclasta X90 koji košta 231 dolar na akciji.

Akcija započinje sutra 18. studenog, pa ukoliko želite možete “nabrusiti” vaše kreditne kartice jer se ovakve prilike ne propuštaju.  Osobno mi se najviše dopada Cube iwork8 o kojem smo već ranije pisali, a prema svim recenzijama, uređaj je i više nego vrijedan ovih novaca. Kako god bilo, pogledajte što se nudi, pa možda možete pronaći i neki poklon za ovo nadolazeće blagdansko razdoblje, što ne bi uopće bila loša ideja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti