U ožujku Apple predstavlja novi iPad Air?

Proljeće bi, prema najavama, u Cupertinu moglo biti vrlo zanimljivo, s novim modelima popularnih uređaja

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 28.01.2016. / 12:16

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Apple je očigledno u mnogim stvarima odlučio promijeniti pristup poslovanju, do sada su uglavnom jesenski eventi bili prigoda za "osvajanje svijeta". Naravno, tako će ostati i dalje, uostalom, za ovu jesen je najavljeno predstavljanje novog modela iPhone pametnog telefona, ali ni proljeće neće biti ništa manje zanimljivo. Vjerojatno su loši(ji) rezultati prodaje natjerali Apple da tržištu ovog proljeća ponudi uređaje koji će zaintrgirati kupce i poboljšati poslovne rezultate. O tome da bi se već u ožujku mogao predstaviti iPhone s 4-inčnom dijagonalom zaslona smo već pisali, a portali koji se bave uglavnom Appleom i njegovim proizvodima donose još jednu zanimljivu najavu. 

Tako 9TO5Mac  donosi priču prema kojoj Apple za ožujak planira na tržište lansirati i novi iPad Air. Ime još nije objavljeno, ali špekulira se da će se zvati iPad Air 3. Posljednja verzija ovog popularnog Appleovog tableta sa zaslonom dijagonale 9.7 inča (a takvu bi trebao imati i iPad Air 3) predstavljena je još u listopadu 2014. Iako je u međuvremenu svjetlo dana ugledao veći i moćniji iPad Pro, u Appleu su svjesni da i manji iPad još uvijek ima svoje tržište. iPad Air 3 bi trebao imati specifikacije slične iPad Pro uređaju, s naglaskom na LED "bljeskalicu" za bolje fotografije u uvjetima slabijeg osvjetljenja, kao i poboljšane audio značajke i kompatibilnost s Apple Pencilom.

Usput, najavljeni su i novi modeli Apple Watcha, kao i nova aplikacija za akademske ustanove, novi iOS update... Po svemu sudeći, očekuje nas zanimljivo proljeće u Cupertinu. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti