U Zagrebu se ponovo održava BEST Code Challenge. Osvojite do 10.000 kuna!

I ove godine studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s poznatim i respektabilnim hrvatskim IT kompanijama organizira BEST Code Challenge 4.0

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.12.2013. / 12:55

U Zagrebu se ponovo održava BEST Code Challenge. Osvojite do 10.000 kuna!

I ove godine studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s poznatim i respektabilnim hrvatskim IT kompanijama organizira BEST Code Challenge 4.0 u kojem će programeri imati priliku osvojiti vrijedne novčane nagrade i predstaviti se možda budućim poslodavcima.

Tvrtke partneri Pet minuta, Lemax, Netgen, Studio revolucija, Trikoder, ReversingLabs i Plus hosting 8.siječnja predstavit će  zadatak, a natjecatelji će imati 10 dana za samostalno rješavanje izazova, Sva rješenja zadatka pregledat će i ocijeniti stručni žiri, te će se 22. siječnja proglasiti pobjednike koji imaju priliku osvojiti 10.000 kuna za prvo mjesto, 5.000 za drugo i 2.500 za treće mjesto.

Natjecatelji se prijavljuju i predaju rješenja pojedinačno ili u paru putem www.best.hr/bcc. Pravo prijave imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova kao što su veleučilišta i visoke škole. Prilikom prijave, natjecatelji su u mogućnosti ostaviti svoj životopis koji će naknadno biti proslijeđen zainteresiranim tvrtkama partnerima.

Više informacija o pravilima i rokovima natjecanja možete naći na web stranici www.best.hr/bcc te na facebook stranici www.facebook.com/BESTCodeChallenge

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti