Uber se širi po Hrvatskoj: UberX dostupan i na samom istoku zemlje

Osijek je prvi slavonski grad u kojem je Uber ponudio svoje usluge, čime je dodatno proširena pokrivenost u Hrvatskoj.

Martina Čizmić | 04.12.2019. / 16:49

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Uber je od danas dostupan i u najvećem gradu istočne Hrvatske - Osijeku. Svim Osječanima i Osječankama te turistima koji posjećuju Osijek na raspolaganju je UberX koji će ih sigurno i povoljno odvesti s jedne lokacije na drugu.

Iznimno nam je zadovoljstvo što smo svoju uslugu proširili i na istok Hrvatske. Slavonija je regija s velikim brojem potencijalnih korisnika, a sigurni smo da će naš dolazak dodatno smanjiti korištenje privatnih automobila, kao što je bio slučaj i u ostalim gradovima u Hrvatskoj, rekao je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Osijek je prvi slavonski grad u kojem je Uber ponudio svoje usluge, čime je dodatno proširena pokrivenost u Hrvatskoj. Svi novi korisnici koji odluče isprobati Uber u Osijeku dobit će popust od 15 kuna na prve dvije vožnje. Kako biste iskoristili besplatne vožnje, potrebno je u Uberovoj aplikaciji pod opcijom “Plaćanje” unijeti poseban promo kod “UberOsijek”. Promo kod vrijedi samo za područje Osijeka.

Cijena za start vožnje usluge UberX u Osijeku stoji 6 kn, a minimalni iznos vožnje je 13 kn. Naknada po kilometru vožnje iznosi 3,60 kn, dok je cijena po minuti vožnje 0,60 kn.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti