Uber je od danas dostupan i u najvećem gradu istočne Hrvatske - Osijeku. Svim Osječanima i Osječankama te turistima koji posjećuju Osijek na raspolaganju je UberX koji će ih sigurno i povoljno odvesti s jedne lokacije na drugu.

Iznimno nam je zadovoljstvo što smo svoju uslugu proširili i na istok Hrvatske. Slavonija je regija s velikim brojem potencijalnih korisnika, a sigurni smo da će naš dolazak dodatno smanjiti korištenje privatnih automobila, kao što je bio slučaj i u ostalim gradovima u Hrvatskoj, rekao je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Osijek je prvi slavonski grad u kojem je Uber ponudio svoje usluge, čime je dodatno proširena pokrivenost u Hrvatskoj. Svi novi korisnici koji odluče isprobati Uber u Osijeku dobit će popust od 15 kuna na prve dvije vožnje. Kako biste iskoristili besplatne vožnje, potrebno je u Uberovoj aplikaciji pod opcijom “Plaćanje” unijeti poseban promo kod “UberOsijek”. Promo kod vrijedi samo za područje Osijeka.

Cijena za start vožnje usluge UberX u Osijeku stoji 6 kn, a minimalni iznos vožnje je 13 kn. Naknada po kilometru vožnje iznosi 3,60 kn, dok je cijena po minuti vožnje 0,60 kn.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju