Udobno se smjestite: Disney+ 14. lipnja dolazi u Hrvatsku i donosi pregršt dobro poznatih hitova

Za sada u Hrvatskoj neće imati lokaliziran sadržaj u smislu hrvatskih titlova ili sinhronizacije crtića. Ali će se sadržaj lokalizirati u naredom periodu odnosno u budućnosti.

Martina Čizmić | 07.06.2022. / 14:59

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Još jedna streaming platforma postaje dostupna i u Hrvatskoj. Od 14. lipnja hrvatski će se građani pridružiti građanima za 42 zemlje i 11 novih teritorija koji imaju pristup Disney+.

Kako je istaknuto, Disney+ streaming platforma gledateljima nudi više od 900 filmova, više od 600 serija i niz od 180 ekskluzivnih originala.

Svi koji odluče izdvojiti 7,99 eura (60 kuna) mjesečno odnosno 79,90 eura (oko 600 kuna) godišnje, imat će pristup cijelom nizu Star Wars serija i filmova, Marvelovim filmovima i serijama te više od 300 naslova iz kataloga Disneya i Pixara. Tu su još i dokumentarni filmovi National Geographica te serije s kanala Star.

Istaknuli su i kako će korisnici imati pristup visokokvalitetnom sadržaju sa do četiri istodobna streama, mogućnost gledanja odabranih naslova u 4K kvaliteti, uz mogućnost postavljanja do sedam različitih profila. Roditelji će moći postaviti dječje profile s prilagođenim sučeljem kako bi imali pristup sadržaju primjerenom
za dječju dob.

Kako je istaknuto, za sada u Hrvatskoj neće imati lokaliziran sadržaj u smislu hrvatskih titlova ili sinhronizacije crtića. Ali će se sadržaj lokalizirati u naredom periodu odnosno u budućnosti.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti