Uhans S1, predivan stroj u kojem se skriva zvijer

Kada pričamo o dobrom dizajnu, većina pametnih telefona na tržištu dijeli nekakvu sličnost, no detalji su ti koji odskaču jedni od drugih.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 26.04.2016. / 15:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako ovaj pametni telefon nije poznat širokoj javnosti, karakteristike mu itekako idu u prilog. Naime, Uhans S1 dolazi s 5 inčnim Oncell zaslonom, sastavljenog od dva stakla i zaobljenih rubova, a koje se nalazi na prednjoj i stražnjoj uređaja što mu opet daje ugodan osjećaj kada ga držite u ruci. Kad smo već kod ekrana, valja spomenuti da uređaj ima rezoluciju 1280 x 720 piksela, što je možda malo razočaranje, no opet 294 piksela po inču bit će dovoljno za oštrinu slike.

Za one koji više skreću pažnju na kameru, ovo su dobre vijesti. Uhans S1 ima prednju kameru od 8MP i stražnju od 16MP, a da bi sve slike stale na uređaj tu je 32GB interne memorije i 3GB RAM-a.

Na sebi uređaj ima predinstaliran Android 6.0 Marshmallow, te Freeme operativni sustav koji mu daje posebnu jednostavnost.  Uz to, uređaj podržava dual SIM tako da možete koristiti dva različita broja ako u kojem slučaju trebate.

Uhans S1 nudi i zaštitu pomoću otiska prstiju, odnosno na stražnjoj strani se nalazi čitač koji ne samo da će otključati uređaj već i omogućiti kontrolu glazbe, filmova, fotografija i ostalog sadržaja.

Sve u svemu, ovo je jedan uređaj na koji valja skrenuti pažnju pogotovo radi cijene od svega 140 dolara, odnosno 150 za što dobijete i posebnu maskicu. Više o uređaju možete pronaći na ovom linku.

Kad smo već kod dobrih cijena pametnih telefona, spomenimo i kako je Vernee Thor, uređaj o kojem smo već pisali a o kojem možete pročitati više na ovom linku, od sada snižen na 99 dolara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti