UleFone Be Pure, odličan 5-inčni smartphone za svega 130 dolara [RECENZIJA]

Zadnjih tjedana dana u ruke nam je stigao novi uleFone BePure, uređaj od kojeg se može mnogo očekivati.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 18.05.2015. / 07:24

UleFone Be Pure, odličan 5-inčni smartphone za svega 130 dolara [RECENZIJA]

Zadnjih tjedana dana u rukama smo imali novi uleFone BePure, uređaj od kojeg se može mnogo očekivati.

Većina ljudi je skeptična prema kineskim proizvođačima mobitela, no iz vlastitog iskustva mogu reći samo da je uleFone, između ostalih, jedan od vrlo dobrih uređaja koji će itekako opravdati svoju cijenu, kao i karakteristike.

Iskreno, ne postoji prevelika razlika između ovog uređaja, čija cijena iznosi svega 130 dolara, i uređaja čija cijena iznosi nekoliko tisuća kuna. Na prvu se primijeti da je stražnji poklopac izrađen od plastike, no ukoliko vas previše ne brinu ti detalju, onda bi svakako trebali razmotriti ovu opciju.

Be Pure je 5-inčni smartphone s 1GB RAM-a, 8GB interne memorije, te snažnim osmerojezgrenim MT6592 procesorom radnog takta 1.4GHz. IPS zaslon rezolucije 1280*720 sasvim je dovoljan da imate odličnu sliku, dok će baterija od 2000mAh biti dovoljna za 12 sati surfanja preko 3G-a, 15 sati gledanja videa, te oko 700 sati na standby-u.

Nadalje, uređaj ima podršku za LTE, dvije SIM kartice, te prednju kameru od 5MP, dok je stražnja od 13MP - iskreno, sasvim dovoljno za sve što u današnjem modernom svijetu trebate.

Uređaje je prilično brz i ponaša se u skladu s karakteristikama, no ne možete očekivati da će raditi jednako kao novi Samsung S6 ili iPhone 6. U ruci mobitel leži sasvim solidno i ne daje do znanja da se radi o uređaju niskog cjenovnog razreda. Ako se mene pita, dizajn može stati rame uz rame skupim pametnim telefonima, što je svakako prednost ovog jeftinog uređaja.

Za kraj spomenimo kako za te novce dobivate sasvim solidan uređaj koji će vas poslužiti ako trebate surfati internetom, pregledavati mailove, slikati i snimati, razgovarati i naravno tu i tamo nešto odigrati.

Više informacija o uređaju možete pronaći na službenim stranicama, a u nastavku možete pogledati i naš video.

Ukoliko želite, uleFone Be Pure možete naručiti na ovom linku, uz kupon "BEPURE" možete uređaj dobiti po cijeni od 112.98 dolara!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti