Elephone S7, monstrum od 1000 kuna

Ulefone S7 je svojevrsna kopija Samsungovog S7 za znatno niže novce.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 24.10.2016. / 21:38

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Danas je vrlo upitno isplati li se dati 5-6 tisuća kuna za mobitel na kojem piše Samsung. Ako ste tog mišljenja, onda je ovo prava alternativa za vas. Naime, Elephone se već u nekoliko navrata pokazao kao izuzetno dobar uređaj, pa tako niti S7 ne odstupa od te tvrtnje.

S7 je novi model koji dolazi s vrhunskim performansama a za relativno male novce. Ovaj uređaj ima 10-jezgreni procesor, 4GB RAM-a, 64GB interne memorije, veliki 5.5 inčni zaslon FullHD rezolucije 1920 x 1080 piskela, moćnu stražnju kameru do 13MP s autofokusom i prednju od 5MP. Tu je naravno i čitač otisaka prstiju na prednjoj strani uređaja koji nudi brojne dodatne mogućnosti, te baterija od 3000mAh.

Ono što je predivno kod ovog uređaja jest sam dizajn. Jest, ovo se može nazvati kopija Samsunga, no za te novce teško da možete nabaviti nešto bolje.

Ovo je definitivno uređaj kojim možete raditi štogod želite, od igara, surfanja, slikanja, snimanja, pa do gledanja videa bez straha da ćete ostati zakinuti u bilo kojem segmentu. Cijena od 1000 kuna je više nego privlačna, pa tako možete posjetiti ovaj link i doznati još nešto detalja o ovom odličnom uređaju.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti