Leo Starić, Lukša Jakobušić i Marjan Žitnik mladi su developeri koji su upravo objavili svoju četvrtu po redu mobilnu aplikaciju Frames+.

Naime, radi se o aplikaciji koja omogućuje korisnicima da fotografiraju selfije sa tematskim i unikatnim okvirima, te ih podijele na WhatsAppu, Viberu, Facebook Messengeru te Instagramu. Aplikacija trenutno sadrži 25 okvira uz posebno izdanje s temama Game of Thrones, Dr. House i Godfather.

Poslovni model za sada se zasniva na kupovini aplikacija koja košta 0.99 dolara, te je trenutno dostupna samo za korisnike s iPhone uređajima.

"Za sada se aplikacija može kupiti jednokratno i novi okviri u budućnosti će biti dostupni unutar nje.”, ističe Marjan Žitnik.

“Što se tiče in-app-purchasea, cilj nam  je prvo izmjeriti interes ljudi za ovakvim tipom kamere, kao i prihode od kupovine aplikacije, pa će to ovisiti o featureima i broju okvira u budućnosti, kako besplatnih tako i plaćenih.” dodaje Žitnik.

Inače, ekipa koja radi u tvrtki Typing u razdoblju od samo godinu dana, pokrenula je aplikacije SnoozeNews (Web/iOS/Android) (www.snoozenews.me - alarm koji sumira najpopularnije vijesti u jednominutno audiovizualno iskustvo), SoundScriber (Web/iOS/Android) (www.soundscriber.com - platformu za dijeljenje kratkih, originalnih audio zapisa) te Emplio (Web/iOS/Android/Tablet) (www.emplio.co - sustav za zaposlenike i evidenciju radnog vremena putem mobilnih uređaja i clouda). 

Na aplikaciji se radilo oko mjesec i pola, a za sada ostaje na samim korisnicima da kupe ove dodatke za slike i ukrase svoje komunikacijske alate.

Aplikaciju možete preuzeti s App Storea.

Evo i nekoliko kodova za besplatno preuzimanje:

P439X6M6XKPA
HHXTNPRN94L4
3YHN7E7EL6MH
6KMA6R7HKPAF
6RRFLK9JNN9L

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju