Upoznajte novi Uhans U300

Inovacija i umjetnost nisu uvijek srodne duše. Ponekad ove dvije grane vode zasebne paralelne ‘živote’.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.12.2016. / 21:03

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ovaj puta Uhans je pokušao spojiti ove dvije grane u jedan uređaj koji nosi naziv U300 i svojevrsni je flaghip za ovu godinu.

Radi se o uređaju koji nosi stil Mercedes-Benza, koji ga razlikuje od bilo kojeg drugog pametnog telefona na tržištu, ističu iz kompanije. Kako bi dosegli taj nivo potrebno je mnogo vremena, te odabira materijala. Inspirirani dizajnom Mercedes-Benza GLC SUV-a, U300 dobio je kućište izrađeno od titana, te pravu ručno obrađenu kožu koja se dodaje kao luksuzni parametar u unutrašnjost automobila, uz to valja spomenuti clous de Paris koji je ručno stavljen u uređaj jer bi se u protivnom oštetio. Sve to čini U300 uređajem kojeg je ‘izradilo vrijeme’.

Iako vanjština itekako zaslužuje riječi hvale, unutrašnjost ne odskače daleko od današnjih premium telefona, pa tako U300 dolazi s 1.5GHz procesorom od osam jezgara, 5.55 inčnim zaslonom FHD rezolucije, 4GB RAM-a, 32GB interne memorije, 5MP prednje kamera s LED bljeskalicom i 13MP stražnjom Panasonicovom kamerom uz ugrađenu bateriju od 4750mAh.

Ova ljepotica na tržište dolazi vrlo skoro, a dok se čeka cijena ovog uređaja linija ‘H’ je već na tržištu o kojoj smo već pisali a koja se kreće od 110 dolara, te dolazi i uz silikonsku maskicu i protekciju zaslona.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti