Uronite u čaroban svijet Samsung QLED 8K televizora

Novim QLED televizorima Samsung je u potpunosti redefinirao doživljaj gledanja televizije te u vaše domove donosi nove dimenzije slike i zvuka.

Sponzorirani članak | 11.12.2019. / 10:52

 Nevjerojatnih 33 milijuna piksela odvode vas u novi svijet gledanja televizije u kojem možete savršeno doživjeti svaki detalj. QLED 8K ostvaruje rezoluciju koja je čak 16 puta veća od Full HD rezolucije, a kvantni procesor omogućava u potpunosti prilagođen doživljaj gledanja, budući da se svjetlina zaslona te zvuk televizora optimiziraju prema uvjetima gledanja, kao i prema sadržaju, sve u stvarnom vremenu. Uz to, koristeći inovativnu tehnologiju kvantnih točaka, Samsung je uspio postići prikaz stvarnih boja sa 100-postotnim volumenom, koje stvaraju potpuno realan prikaz i potpuno novo iskustvo gledanja.

Kompatibilnost Samsung QLED 8K televizora

Unatoč tome što sadržaj 8K rezolucije još uvijek nije dostupan, uz 8K AI Upscaling moguće je poboljšati rezoluciju slike. Zahvaljujući kvantnom procesoru moguće je postići novu razinu kvalitete slike i zvuka koja je kompatibilna s 8K, bez obzira na originalnu kvalitetu ili format sadržaja koji se prikazuje. Zahvaljujući toj tehnologiji, neovisno o tome gledate li sadržaj putem streaming usluge, HDMI kabela ili čak mobilnog zrcaljenja, kvantni procesor 8K povećat će rezoluciju sadržaja na kvalitetu 8K, a vi ćete uživati u besprijekornoj slici i zvuku. Također, Samsung QLED 8K televizori izrađeni su imajući na umu potrebe ljubitelja video igara kojima je kvaliteta slike izrazito bitan faktor. U skladu s time Real Game Enhancer podržava AMD Radeon Freesnyc tehnologiju koja omogućuje igranje video igara bez zastajkivanja slike. Uz to, Game Motion Plus u potpunosti uklanja mogućnost zamućenja pokreta za vrijeme igranja koji bi pokvarili sliku.

Doživljaj odlaska u kino u vašem domu

Vodeći se komentarima i željama svojih korisnika, Samsung je QLED tehnologiju napravio još kvalitetnijom, a zaslone još većima. Samsung QLED 8K televizori idealno su rješenje za korisnike koji preferiraju velike ekrane i doživljaj odlaska u kino u vlastitom domu. Direct Full Array tehnologija restrukturira panele televizora tako da pozadinsko osvjetljenje prolazi kroz panel sa svijetlima ravnomjerno na zaslon, pružajući još oštriju sliku i dublje nijanse crne boje. Zahvaljujući tome, pikseli neće biti vidljivi neovisno o tome koliko blizu ekrana se nalazite. Također, pomoću inovativne Q Viewing Angle tehnologije, postignuta je sofisticiranija kontrola optimizacije kontrasta kojom je omogućena besprijekorna slika, bez obzira na to iz kojeg kuta gledate u ekran.

Više od samo televizora

Jedna od izvrsnih značajki Samsung QLED 8K televizora je ambijentalni način rada koji omogućava prikazivanje raznog zanimljivog sadržaja kada je televizor ugašen. Uz ovaj način rada, korisnici mogu pristupiti sadržaju kao što je vremenska prognoza i novinski naslovi ili mogu pregledavati brojne fotografije i slušati prigodnu glazbu.

Na našem tržištu Samsung QLED 8K televizori dostupni su u dimenzijama od 55“, 65“, 75“, 82“ te 98“ za ljubitelje izrazito velikih ekrana. Također, od 29. studenoga do 31. prosinca 2019. godine uz kupnju Samsung QLED 8K televizora kod odabranih Samsung partnera na poklon dobivate 43-inčni QLED Q60.


 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti