Uštedite na hrani pomoću nove Stin Jee aplikacije

Koliko puta ste razmišljali u koji restoran otići, gdje biste mogli pojesti nešto dobro, a da nije preskupo?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.05.2015. / 10:14

Uštedite na hrani pomoću nove Stin Jee aplikacije

Koliko puta ste razmišljali u koji restoran otići, gdje biste mogli pojesti nešto dobro, a da nije preskupo?

Problem je da je danas teško pronaći gdje se nalaze akcijske gastro ponude, no uz pomoć nove Stin Jee aplikacije, ovo će postati prilično jednostavan proces koji će vam na kartici ostaviti nekoliko kuna više.

Početkom travnja, ekipa iz BrillSofta smještenog u SAD-u, lansirala je aplikaciju Stin Jee koja je namijenjena za svjetsko tržište, a od nedavno je aplikacija dostupna i u Hrvatskoj, za sada u Zagrebu i Primorsko-goranskoj županiji. Stin Jee promovira akcijske ponude jela i pića tisućama domaćih i stranih korisnika, a izrađena je da pruži jednostavnu upotrebu kako bi izgradila široku bazu korisnika, kako domaćih tako i stranih turista.

Aplikacija koristi geolokaciju kako bi pronašla ponude u neposrednoj blizini korisnika, te je ujedno i besplatna i od korisnika ne traži nikakvu registraciju, prijavu, pretplatu ili bilo kakve druge informacije.

“Ugostiteljima daje slobodu i jednostavnost kreiranja svojih ponuda te izuzetno brzo, jednostavno, direktno i samostalno upravljanje svojim ponudama menija po niskoj cijeni na mobilnoj platformi.”, ističe Dino Bendeković, jedan od direktora 1. chaptera Founder Institutea i iskusni čovjek iz financijskog svijeta.

U kratkim crtama, aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje pa tako sve što trebate jest pronaći odgovarajuću ponudu i istu pokazati konobaru. Nadalje, aplikacija prikazuje ponude prema udaljenosti u odnosu na vašu trenutnu lokaciju, a globalna orijentacija omogućuje korisnicima korištenje i kad se nalaze van granica Hrvatske.

Što se tiče same zarade, aplikacija ugostiteljima ne uzima nikakav postotak od prometa, već ugostitelj kupuje bon sa kojim postavlja svoju Stin Jee akcijsku ili drugu uobičajenu ponudu određenog jela ili pića na sistem na sedam dana.

Stine Jee je isključivo fokusiran samo na gastro ponudu, tj. hranu i piše.

Više o samoj aplikaciji možete doznati na službenim stranicama ili Facebooku, a istu možete preuzeti s App StoreaGoogle Playa ili Windows Storea.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti