Nemate dosta prostora u svom stanu, a tražite praktičan i udoban namještaj? Resource Furniture vam nudi jednostavna, kompaktna i pametna rješenja kako uštediti prostor u vašem stanu.

Resource Furniture je tvrtka sa sjedištem u New Yorku koja distribuira talijanski brand Clei i ostale europske proizvođače namještaja koji nude odličan multifunkcionalan namještaj.

Obično ljudi imaju loše iskustvo sa ovakvom vrstom namještaja, no ovaj multifunkcionalni namještaj, koji štedi prostor u vašem stanu jednostavno će vas oduševiti svojom originalnošću, jednostavnošću i sposobnošću jednostavnog transformiranja.

Kod ovog namještaja sve je vrlo intiutivno i jednostavno tako da u par poteza možemo potpuno transformirati svoj namještaj u neki drugi. Primjerice, jednostavno iz malog stola možemo napraviti veći stol ili okrenuti i spustiti našu policu i dobit ćemo krevet i to bez potrebe micanja stvari sa polica.

Svaki komad ovog namještaja vrlo dobro služi svojoj svrsi, a transformira se jednostavno i praktično. Uostalom ovaj namještaj izgleda odlično, a njegov tehnički dio vrlo je dobro sakriven i nije uočljiv.

U nastavku obavezno pogledajte slike i video gdje sam predsjednik tvrtke Ron Barth demonstrira funkcionalnost i genijalnost ovog namještaja. Također ovim putem htjeli bi zahvaliti našoj obožavateljici Aniti koja nas je uputila na ovu vrlo zanimljivu tvrtku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju