Nemate dosta prostora u svom stanu, a tražite praktičan i udoban namještaj? Resource Furniture vam nudi jednostavna, kompaktna i pametna rješenja kako uštediti prostor u vašem stanu.

Resource Furniture je tvrtka sa sjedištem u New Yorku koja distribuira talijanski brand Clei i ostale europske proizvođače namještaja koji nude odličan multifunkcionalan namještaj.

Obično ljudi imaju loše iskustvo sa ovakvom vrstom namještaja, no ovaj multifunkcionalni namještaj, koji štedi prostor u vašem stanu jednostavno će vas oduševiti svojom originalnošću, jednostavnošću i sposobnošću jednostavnog transformiranja.

Kod ovog namještaja sve je vrlo intiutivno i jednostavno tako da u par poteza možemo potpuno transformirati svoj namještaj u neki drugi. Primjerice, jednostavno iz malog stola možemo napraviti veći stol ili okrenuti i spustiti našu policu i dobit ćemo krevet i to bez potrebe micanja stvari sa polica.

Svaki komad ovog namještaja vrlo dobro služi svojoj svrsi, a transformira se jednostavno i praktično. Uostalom ovaj namještaj izgleda odlično, a njegov tehnički dio vrlo je dobro sakriven i nije uočljiv.

U nastavku obavezno pogledajte slike i video gdje sam predsjednik tvrtke Ron Barth demonstrira funkcionalnost i genijalnost ovog namještaja. Također ovim putem htjeli bi zahvaliti našoj obožavateljici Aniti koja nas je uputila na ovu vrlo zanimljivu tvrtku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju