Uz ovu aplikaciju pretvorite svoje auto u Ferrari

Zvuči pomalo besmisleno, ali zaista postoji aplikacija koja može pomoći u transformaciji vašeg automobila bilo koje marke u pravi Ferrari

Zimo Zimo Filip Šturman | 02.10.2013. / 16:56

Uz ovu aplikaciju pretvorite svoje auto u Ferrari

Zvuči pomalo besmisleno, ali zaista postoji aplikacija koja može pomoći u transformaciji vašeg automobila bilo koje marke u pravi Ferrari. U to vjeruje i ekipa RjDj-a koja iza sebe ima nekoliko uspješnih aplikacija iz glazbene industrije, a ovog puta odlučili su se na nešto drugačije, iako u srži i dalje povezano sa zvukom.

Vroom! The Car App je aplikacija koja zvuk vašeg automobila zamjenjuje onim supersportskim poput Ferrarija, američkim muscle automobilom ili čak onim traktora, tenka ili konja, ovisno o vašem izboru.

Valja napomenuti kako aplikacija služi korištenju unutar automobila i namijenjena je onima koji svakodnevno voze ''obične'' automobile, a redovito sanjaju o nečem više. Aplikacija će postati javno dostupna od sutra, 3.listopada, iako postoji mogućnost da je već dostupna na pojedinom App Storeu, ovisno o tržištu. Cijena je  promotivna, iznosi 0.99$ i bit će limitirana vremenskim periodom, a u planu je i Android verzija.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti