Uz ovu aplikaciju, više nikad nećete izgubiti telefonske brojeve

Nije li prava noćna mora izgubiti sve kontakte na vašem mobilnom uređaju, brojeve koje ste prikupljali godinama? Vjerujem da jest i isto tako vjerujem da vam se ovo barem jednom dogodilo.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.07.2014. / 15:26

Uz ovu aplikaciju, više nikad nećete izgubiti telefonske brojeve

Nije li prava noćna mora izgubiti sve kontakte na vašem mobilnom uređaju, brojeve koje ste prikupljali godinama? Vjerujem da jest i isto tako vjerujem da vam se ovo barem jednom dogodilo. 

Siguran sam da ste u zadnjih nekoliko godina mijenjali vaš mobilni uređaj, i pritom znate što znači seliti sve kontakte s jednog uređaja na drugi. Isto tako, znalo se dogoditi da smo morali sve ručno prebacivati. Pravi kaos, no danas postoje sofisticirana rješenja koja će ovakve stvari obaviti za vas. 

Vodafone Contacts je aplikacija koja će vam napraviti sigurnosnu kopiju imenika u uređaju, pa tako ukoliko izgubite uređaj ili vam se pokvari, znate da imate sve pohranjeno i to potpuno besplatno. Pohranjene podatke možete online uređivati i uskladiti između različitih uređaja i na kraju jedno je sigurno, vaši će kontakti uvijek biti na sigurnom. 

Uz ovu aplikaciju, više nikad nećete izgubiti telefonske brojeve

Odlična stvar je da je usluga Vodafone Contact potpuno besplatna, no ipak morate pripaziti na internetski promet jer se naplaćuje samo prijenos podataka.  

Dakle, da sumiramo, Vodafone Contacts izrađuje kopije imenika i povezanih e-mail računa (npr. Gmail) s vašeg mobitela. Sigurnosna kopija bit će napravljena samo za podatke koji su pohranjeni u memoriji telefona. 

Aplikacija Vodafone Contacts trenutačno je dostupna za Android, iPhone i BlackBerry uređaje, no važno je spomenuti da usluga funkcionira i na mnogim klasičnim mobilnim uređajima, ne samo na smartphoneima. Provjerite dostupnost ovdje. Pri prvom korištenju usluge treba se registrirati. Spomenimo samo da je Vodafone Contacts aplikacija dostupna samo za Vip korisnike!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti