Uz ovu aplikaciju više nitko neće moći ignorirati vaše poruke

Ako tražite najlakši način da dobijete nečiju pažnju istog trenutka kada uzmu telefon, aplikacija ScreenPop predstavlja pravo rješenje za vas.

Monika Nožić Monika Nožinić | 07.04.2015. / 14:00

Uz ovu aplikaciju više nitko neće moći ignorirati vaše poruke

Lock screen na pametnim telefonima predstavlja barijeru između vas i direktne komunikacije. Ona je čuvar koji vam dopušta da se na neki način pripremite prije nego što uronite u digitalni svijet. Međutim, što bi se dogodilo ako bi ga netko uspio 'zaobići'?

Ako tražite najlakši način da dobijete nečiju pažnju istog trenutka kada pošaljete poruku, aplikacija ScreenPop predstavlja pravo rješenje za vas – sve dok obje osobe koriste Android uređaj.

Ova aplikacija Lock screen želi iskoristiti na bolji način i korisnicima dopušta slanje poruka koje će se automatski prikazati na ekranu, a neće se samo pojaviti kao obavijest. Čim se displej osvijetli, poruka će biti na njemu.

Uz ovu aplikaciju više nitko neće moći ignorirati vaše poruke

Poruke mogu sadržavati fotografije, tekst i stickerse te se automatski brišu kada ih uklonite s ekrana.

ScreenPop također mjeri i vrijeme koje je potrebno da netko vidi vašu poruku, tako da predstavlja i zanimljiv način da vidimo koliko često naši prijatelji provjeravaju svoje pametne telefone.

Aplikacija je trenutno dostupna za sve Android uređaje, a možete ju preuzeti ovdje

Foto: DailyDot

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti