Vectorov pametan sat radi do 30 dana sa jednim punjenjem baterije

Za razliku od Applea, Sonya i drugih proizvođača pametnih satova, tvorci Vectora nisu se potrudili učiniti previše po pitanju mogućnosti i karakteristika.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 02.04.2015. / 14:10

Vectorov pametan sat radi do 30 dana sa jednim punjenjem baterije

Za razliku od Applea, Sonya i drugih proizvođača pametnih satova, tvorci Vectora nisu se potrudili učiniti previše po pitanju mogućnosti i karakteristika. Umjesto toga, Vector je stavio fokus na estetiku samog sata,elegantan dizajn i osnovne informacije koje su korisniku najpotrebnije.

Predstavljen ovog mjeseca u Švicarskoj, Vector koristi crno bijeli ekran na svojim satovima kako bi uštedio energiju i korisniku ponudio osjećaj nošenja klasičnog sata, ali sa svim dostupnim informacijama kad vam zatrebaju. Ovaj sat možete koristiti 30 dana bez punjenja baterije u optimalnom načinu rada.

Za Vector, smartwatch nije samo fraza, sat odabire podatke i doslovno uči koje podatke najviše provjeravate i koristite, neovisno da li se radi o brojanju kalorija, brojanju koraka ili kontroli spavanja, te iste češće prikazuje na zaslonu. Početna cijena Vectora je 250 dolara i možete ga naručiti na ovom linku.

Vectorov pametan sat radi do 30 dana sa jednim punjenjem baterije

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti