Viber najavio My Notes – organizaciju svakodnevice iz jedne aplikacije

Usluga My Notes osmišljena je za rad uz svakodnevno dopisivanje, a omogućuje organiziranje i planiranje u samoj aplikaciji.

Martina Čizmić | 05.02.2020. / 11:24

Viber (Foto: Zimo)

Rakuten Viber najavilo je svoju najnoviju uslugu My Notes, koja će pomoći organizirati velike i male trenutke i uspomene, pojednostaviti dnevne zadatke i produbiti odnose s dragim ljudima i korisnicima širom svijeta.

Kako ističu u Viberu, svakodnevica današnjih korisnika sastoji se od neprekidnog multitaskinga – rade dok primaju poruke, pozive i videa – zbog čega je praćenje svih obveza na jednom mjestu velik izazov, no ljudi ne žele preuzimati dodatnu zasebnu aplikaciju za upravljanje obvezama i zadacima. Upravo je zato razvijen My Notes, posebno mjesto na korisničkoj chat listi koje pomaže zadržati razne to-do liste, fotografije, podsjetnike i ostalo, na jednom mjestu. S više od milijardu korisnika i više od sedam milijuna interakcija na Viberovoj aplikaciji svake minute, My Notes će dodatno olakšati svakodnevne zadatke korisnika, što će im uštedjeti vrijeme i povećati učinkovitost.

Usluga My Notes osmišljena je za rad uz svakodnevno dopisivanje, a njezine organizacijske funkcije u Viberu nude kreiranje to-do lista i uklanjanje izvršenih zadataka, spremanje omiljenih poruka, videa, fotografija i stickera na jednom mjestu, sinkroniziranje s bilo kojim uređajem (npr. mobitel, desktop računalo, tablet itd.) te postavljanje podsjetnika za najvažnije bilješke.

Olakšati svakodnevicu korisnicima nama je jedan od prioriteta, a My Notes to podiže na potpuno novi nivo, izjavio je Ofir Eyal, operativni direktor Rakuten Vibera. Naši korisnici već polažu povjerenje u Viber i cijene nas zbog snažne zaštite privatnosti i brzine. S veseljem čekamo da isprobaju ove nove alate kako bi s lakoćom organizirali svoje misle, želje i zadatke, sve u jednoj aplikaciji.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti