VIDEO: Neoprezni motorist "poljubio" stražnji dio Rimac Nevere i završio na podu

Prema informacijama koje je objavio jedan korisnik TikToka, do nesreće je došlo nakon što je motorist koji je “neoprezno vozio” udario u stražnji dio Nevere.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 17.08.2022. / 12:34

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatski superautomobil Rimac Nevera sudjelovao je u prometnoj nesreći na kalifornijskoj autocesti u Santa Monici. Tako barem tvrdi korisnik TikToka @mahdiyarsaberi koji je na svom profilu objavio video koji je snimljen nedugo nakon nesreće i na kojem se vidi oštećeni motor koji leži na cesti te uzdrmani vozač koji se podiže s asfalta.

@mahdiyarsaberi This Motorcycle driver rear ended the $2.5 million Rimac Nevera in Santa Monica while driving recklessly on the Cacific Coast Highway “nobody was injured” dak_dak_07 @rimac_automobili #rimacnevera #rimacautomobili #rimac #ev #electriccar #hypercar #supercar #cartok #carsoftiktok #mahdiyarsaberi #luxury #millionaire #auto #motorcycle #accident ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Službenih informacija o nesreći nema te se trenutačno možemo pouzdati samo na podatke koji su objavljeni uz taj video, a prema tim informacijama, nitko nije ozlijeđen, što je i najvažnije. U opisu videa stoji kako je motorist udario stražnji dio Nevere nakon što je “neoprezno vozio” duž autoceste Pacific Coast Highway iz čega možemo pretpostaviti da je upravo motorist zbog načina vožnje skrivio nesreću.

Ipak, ponavljamo, službeno nisu objavljene nikakve informacije te je sada sve u sferi nagađanja.

Na profilima Mate Rimca i Rimac Automobila na Facebooku nema nikakvih informacija o samoj nesreći.

No, Rimčeva ekipa nalazi se u Kaliforniji gdje će 19. kolovoza na ekskluzivnom okupljanju The Quail, A Motorsports Gathering predstaviti nešto novo, a vjerujemo da će i Nevera pokazati što može. 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti