VIVACOM kompanija United Grupe među najbrže rastućim pružateljima satelitskih usluga za poslovne korisnike na svijetu

WTA, strukovna udruga za pružatelje satelitskih komunikacijskih usluga, ističe da je VIVACOM peti na njihovoj listi 'Fast 10' za 2020. godinu.

Zimo Zimo | 17.12.2020. / 15:23

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Bugarski telekom operater VIVACOM, u sastavu United Grupe, je među top pet najbrže rastućih pružatelja satelitskih usluga za poslovne korisnike na svijetu, prema World Teleport Association (WTA). U sklopu United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga i medija u jugoistočnoj Europi, u Hrvatskoj posluje telekom operater Telemach Hrvatska te televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV kao i portal dnevnik.hr.

WTA, strukovna udruga za pružatelje satelitskih komunikacijskih usluga, ističe da je VIVACOM peti na njihovoj listi 'Fast 10' za 2020. godinu. WTA svake godine objavljuje svjetski poredak kompanija koje se komercijalno bave prijenosom satelitskog signala. Kriterij za listu 'Fast 10' je rast godišnjeg prihoda u posljednjoj fiskalnoj godini.
Lista 'Fast 10' za 2020. dostupna je na linku.

VIVACOM je vodeći pružatelj satelitskih usluga. Kompanija upravlja jednim od najvećih i najmodernijih objekata za satelitsku komunikaciju u regiji, Plana Teleport, s antenama usmjerenim prema nekim od najpopularnijih satelita koji pokrivaju Europu, Afriku, Latinsku Ameriku, Bliski istok i Aziju, omogućavajući video i VSAT podatkovne usluge u tim regijama.

Korisnici njihovih satelitskih usluga su neke od najvećih medijskih grupa na svijetu, satelitski operateri, brodarske kompanije i sistem integratori. Plana Teleport također pruža redundantne usluge Total TV platformi United Grupe, vodećoj DTH (direct-to-home) platformi u jugoistočnoj Europi.

VIVACOM također omogućava internet vezu na Antarktici, jednom od najnepristupačnijih područja na svijetu. Dodatno, pruža satelitsku vezu brodovima koji plove Crnim, Crvenim, Sjevernim i Sredozemnim morima te prijenos podataka korporativnim klijentima u Latinskoj Americi.
Za više informacija o satelitskim uslugama VIVACOM-a i Plana Teleporta posjetite službene stranice.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti