I dok proizvođači poput Samsunga pokušavaju pronaći tehnologiju za produživanje životnog vijeka baterije, neki proizvođači već ugrađuju daleko moćnije baterije.

Jedan od tih proizvođača je VKWorld, ime za koje možda niste čuli, no radi se u 5.5 inčnom pametnom telefonu koji osim što ima pristojne karakteristike ima i snažnu bateriju od čak 6050 mAh, daleko više od standarda. VKWorld tvrdi kako je njihova baterija čak tri puta izdržljivija nego ona na iPhoneu 6.

Osim baterije valja spomenuti još neke karakteristike kao što su zaslon rezolucije 1280 x 720 piksela, 64 bitni četverojezgreni procesor radnog takta 1GHz, 1GB RAM-a, te 16 GB interne memorije proširive do 32GB pomoću TF kartice.

Nadalje, na stražnjoj strani uređaja nalazi se kamera od 13MP, te prednja od 5MP, dok je zanimljiva značajka i geste kojima možete otvoriti kameru, pa tako primjerice napravite slovo “C” kako biste pokrenuli kameru, povucite prema gore za čitanje poruka, nacrtajte “O” kako biste otvorili Facebook ili “W” za internet, a tu su i stala slova kao “M” za slušanje glazbe ili “E” za pregledavanje postavki.

Ako vas zanima više informacija o ovom uređaju, iste možete pronaći na ovom linku, gdje ujedno i traje mogućnost prednarudžbe uređaja po cijeni od 138 dolara, a uz kupon “VK6050” dobivate 9 dolara popusta.

Dakle, ukoliko želite jeftino i solidno rješenje s odličnom baterijom, VKWorld bi mogao biti uređaj za vas.

VKWorld je cjenovno pristupačni 5.5 inči smartphone s gigantskom baterijom VKWorld je cjenovno pristupačni 5.5 inči smartphone s gigantskom baterijom VKWorld je cjenovno pristupačni 5.5 inči smartphone s gigantskom baterijom VKWorld je cjenovno pristupačni 5.5 inči smartphone s gigantskom baterijom

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju