Vraća se Lara Croft: Konceptualni crteži najavili avanturu Shadow of The Tomb Raider

Nova Lara zaokružit će svoju najmoćniju trilogiju

Monika Nožić Monika Nožinić | 20.06.2017. / 19:20

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Krajem prošle godine na Redditu se pojavila fotografija prezentacije putem koje smo saznali da Crystal Dynamics radi na Shadow of the Tomb Raideru, a sada se pojavio i pojavio i prvi portfolio radova za novu avanturu Lare Croft.

Nedavno je studio Takeoff Creative, koji se bavi kreiranjem promotivnog materijala za videoigre, otkrio fotografiju koja prikazuje logotip igre i konceptualne crteže, čime je potvrđen naziv igre, ali su prikazani i detalji koji potvrđuju da nas očekuje klasična avantura Tomb Raider.

Osim fotografija, nalazi se i izjava Takeoff studija: "Kroz skice smo istraživali različite koncepte za Shadow of the Tomb Raider logotip i concept art. Ovo predstavlja osnovnu potporu igre kao inspiraciju za što bolje prikazivanje brenda". Trenutni materijali ne predstavljaju nužno ono što bi se moglo naći u samoj igri, no sudeći prema njima, moguće je da će se Lara u novoj avanturi puno više oslanjati na uže.

I dalje čekamo da kompanija Square Enix službeno objavi igru koja se nije pojavila na ovogodišnjem sajmu E3, a unatoč tome što još ne znamo o čemu će točno biti riječ u novom Shadow of the Tomb Raideru, odlična je vijest da ćemo uskoro zaigrati i treći nastavak u rebootu serijala Tomb Raider, koji je započeo 2013. godine.

Postoje glasine da će Shadow of the Tomb Raider izaći početkom 2018. godine i da će se podudarati s novim filmom Tomb Raider, a što nas sve očekuje, saznat ćemo uskoro.

Dok čekamo sljedeću priču Tomb Raider, prisjetimo se trailera:

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti