Vrhunski predavači na Danu karijere koji organizira varaždinski FOI

Treću godinu za redom, Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu organizira Dan karijera pod nazivom “Od studentske ideje do poslovnog uspjeha”.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.05.2014. / 07:10

Vrhunski predavači na Danu karijere koji organizira varaždinski FOI

Treću godinu za redom, Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu organizira Dan karijera pod nazivom “Od studentske ideje do poslovnog uspjeha”.

Ove godine Dan karijera održava se 28. svibnja (srijeda) na varaždinskom FOI-u, a sam događaj započinje diskusijom “Naša priča o uspjehu” u kojoj će se predstaviti renomirana imena iz IT svijeta.

O tome tko su, kako su započeli svoj razvoj karijere, gdje su sada te kako su uspjeli, govorit će Sanja Petak Mujačić, Managing Director reklamne agencije Bruketa&Žinić; Daniel Ackermann, CEO poduzeća Degordian; Luka Vida, Junior UX Designer poduzeća 5 minuta d.o.o.; Tomislav Car, CEO poduzeća Infinum; Zvonko Biškup, vlasnik obrta za računalno programiranje Influendo te Goran Levačić, voditelj inkubacije i edukacije Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Osim uspješnih poslodavaca, priliku za predstavljanje imat će i studenti o čijim su uspjesima mnogi već zasigurno čitali, a koji će kratkim prezentacijama u obliku „pitcheva“ predstaviti svoje projekte (FOIapp, Halycon TV, PEAS, Croatia Rescue Team, Varaždinski biciklite Hrvatski Bitcoin Portal) za koje su osvojili razna priznanja i nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima kao što su Imagine Cup, App Start Contest, Business Plan Contest, Mobi Game, OSC Hackaton i Voogle.

Dan karijera završit će uvijek zanimljivom panel diskusijom s uspješnim alumnijima FOI-akoji će govoriti o svom putu od studiranja do razvoja profesionalne karijere na tržištu rada. U ulozi panelista nalaze se Matija Kopić, Founder & CEO poduzeća Farmeron d.o.o.;Jelena Kučan, Principal Consultant & EU Project Specialist Međunarodne agencije za razvoj Mara d.o.o.; Karlo Magdić, Product Manager poduzeća Kapsch CarrierCom; Domagoj Markanović, suvlasnik i dizajner poduzeća Marker d.o.o.; Danijel Premužić, direktor poduzećaWorx d.o.o.; Bernard Toplak, Founder & CEO poduzeća Orion d.o.o.

Za sudjelovanje, potrebno se prijaviti na ovom linku http://tinyurl.com/Dan-karijera-FOI.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti