WhatsApp priprema opciju zbog koje ćete se osjećati poput tajnih agenata ili špijuna

WhatsApp bi mogao uskoro uvesti opciju koja bi se mogla svidjeti svim korisnicima koji ne žele da ih se poziva na red zbog nečega što su ranije napisali.

Martina Čizmić | 16.03.2020. / 11:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

WhatsApp se proteklih mjeseci našao na udaru zbog brojnih sigurnosnih propusta, no to nije odvratilo milijarde ljudi koji ga koriste svakodnevno diljem svijeta.

Međutim, čini se kako su u WhatsAppu ipak naučili nešto iz tih brojnih propusta, pa su osmislili opciju koja će svakom korisniku omogućiti da se osjeća poput Ethana Hunta iz filmova Nemoguća misija.

Slika nije dostupna Nema više WhatsAppa: Europska komisija svojim zaposlenicima poručila da koriste ovu aplikaciju

Slika nije dostupna WhatsApp se pohvalio s više od dvije milijarde korisnika

Naime, u svojoj beta-verziji aplikacije (verzija koja je u testiranju, a čije opcije mogu i ne moraju završiti u konačnoj verziji aplikacije), WhatsApp je uveo samouništavajuće poruke.

Kao što im i samo ime govori, radi se o porukama koje se same brišu nakon određenog proteka vremena. Ta bi se opcija mogla koristiti u privatnim i grupnim razgovorima, a korisnici bi imali na izbor žele li da poruka traje sat vremena, jedan dan, tjedan, mjesec ili godinu.

Kad bi (i hoće li uopće) ova opcija mogla postati dio aplikacije WhatsApp, još nije poznato. No sigurno je da bi ju brojni korisnici upotrebljavali u svojim razgovorima, pogotovo ako su povjerljive naravi.

Izvor: WABetaInfo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti