WoW Legion srušio sve rekorde: U samo jednom danu prodano 3,3 milijuna kopija

WoW Legion donosi pregršt novina, među kojima je najveća nova "hero" klasa Demon Hunter.

Monika Nožić Monika Nožinić | 09.09.2016. / 12:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kompanija Blizzard objavila je da je samo 24 sata nakon lansiranja nove ekspanzije za World of Warcraft, prodano više od 3,3 milijuna primjeraka. Ovi su rezultati Legion učinili jednom od najbrže prodavanih videoigara u povijesti.

Osim broja prodanih kopija, Blizzard je objavio i da se rekordan broj igrača vratio igri World of Warcraft.

"Bilo je vrlo uzbudljivo vidjeti kako igrači love demone, pojačavaju svoje artefakte i istražuju nove zone koje je donio Legion. Radili smo vrlo naporno kako bismo ovu ekspanziju učinili najboljom do sada i sretni smo što ćemo u idućim mjesecima igračima moći ponuditi još više sadržaja", istaknuo je Mike Morhaime, CEO i jedan od osnivača Blizzard Entertainmenta.

Blizzard je već najavio novi patch 7.1 koji će igračima ponuditi redizajniranu dungeon verziju Karazhana, jednog od nekadašnjih najpopularnijih raidova.

Podsjetimo, WoW Legion donosi pregršt novina, među kojima je najveća nova "hero" klasa Demon Hunter, koja počinje na visokom 98. levelu. Maksimalni nivo je sada podignut na 110, a tu je i novi kontinent Broken Isles za istraživanje sa stotinama novih zadataka, dungeona i raidova.

Pogledajte videozapis:

Izvor: Ubergizmo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti