Xiaomi Mi4C dolazi u Advanced i Standard verziji

Xiaomi je definitivno jedan od najboljih pametnih telefona u Kini, a njihovo bi se prisustvo moglo ubrzo proširiti i na ostatak svijeta.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.09.2015. / 11:01

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ako pričamo o kvalitetnim uređajima višeg cjenovnog ranga, onda svakako moramo spomenuti Xiaomi, kineski startup čija je vrijednost procijenjena na više od 40 milijardi dolara.

U svojoj širokoj paleti proizvoda, Xiaomi je najpoznatiji po pametnim telefonima koji su ujedno i zaslužni za uspjeh kompanije. Njihov 5 inčni Mi4C je uređaj s cjenovnim razredom do 290 dolara, što i nije pretjerano skupa za uređaj koji ima odlične tehničke karakteristike.

Odmah na početku valja spomenuti kako Mi4C dolazi u dvije verzije Standard i Advanced. Jedina razlika između ova dva modela, osim u cijeni, jest što potonji model dolazi s 3GB RAM-a i 32GB interne memorije, dok Standard verzija ima 2GB RAM-a i 16GB interne memorije.

Oba uređaja imaju 5 inčni FUllHD zaslon 1920x1080 piksela, 1.8GHz šesterojezgreni procesor, 5MP prednju kameru kutom gledanja od 85 stupnjeva, te stražnjom kamerom od 13MP sastavljeno od 5 elemenata leće.

Što se baterije tiče tu je 3080mAh s tehnologijom brzog punjenja.

Cijena Advanced verzije je 290 dolara, dok je cijena za Basic 240 dolara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti