Da biste kupili kartu za tramvaj i autobus u Osijeku, dovoljan je jedan SMS

Aplikacija omogućuje Tele2 korisnicima kupnju jednokratne i dnevne putne karte za javni gradski prijevoz, a plaćanje se provodi preko SMS-a.

Martina Čizmić | 05.04.2018. / 14:41

Plaćanje javnog prijevoza mobitelom (Foto: Thinkstock) (Foto: Thinkstock)

Korisnici javnog prijevoza u Osijeku od danas imaju mogućnost kupovine putnih karata s pomoću svojih mobilnih uređaja.

Kako su priopćili iz Tele2, njihovi korisnici, bez obzira na to jesu li pretplatnici ili korisnici bonova, mogu instalirati aplikaciju Smartica i kartu za gradski prijevoz platiti preko svog Tele2 računa.

Aplikacija omogućuje kupnju, aktivaciju, prijavu prilikom presjedanja i validaciju digitalnih putnih karata u javnom gradskom prijevozu grada Osijeka. Dostupna je na trgovinama Google Play ili Apple Store te za njezino korištenje nije potrebno ostavljanje osobnih podataka, kao ni podataka o kreditnim karticama, čime je zajamčena sigurnost korisnika.

Aplikacija omogućuje Tele2 korisnicima kupnju jednokratne i dnevne putne karte za javni gradski prijevoz, a plaćanje se provodi putem SMS-a. Potrebno je odabrati vrstu željene digitalne putne karte te je aktivirati prislanjanjem mobilnog uređaja na validator kod ulaznih vrata vozila.

Naplatu za ovu uslugu moguće izvršiti je putem pretplatničkog računa ili prepaid računa Tele2 korisnika samo ako ukupni pojedinačni iznos za transakciju nije veći od 150,00 kn (s PDV-om), odnosno ako ukupni mjesečni iznos za transakcije nije veći od 300,00 kn (s PDV-om).

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti