Za manje od dva sata prešao sve Falloutove igre

Brže od ovoga ne može!

Monika Nožić Monika Nožinić | 18.07.2017. / 16:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kada je riječ o RPG-igrama poput Fallouta i Elder Scrollsa, većina igrača pohvalit će se vremenom koje su proveli igrajući, no poznato je da igre kompanije Bethesda predstavljaju pravu poslasticu za sve koji se bave brzinskim prelaženjem videoigara. Upravo je to uspjelo youtuberu pod nazivom tomatoanus, novom rekorderu koji je cijeli serijal Fallout prešao u nevjerojatno kratkom vremenu, točnije za samo 1 sat i 37 minuta.

Prijeći sva četiri dijela Fallouta za vrijeme prosječnog trajanja filma, i to bez pauze, zaista je nevjerojatno, budući da je za prelazak ove antologije "normalnim" tempom potrebno preko 200 sati. Tijekom gameplaya ovaj je speedrunner izbjegavao svaki mogući sukob i koristio je razne bugove i glitcheve, kao što je reload dashing, gdje karakter dobiva veliko ubrzanje ako se prekine animacija promjene municije kod oružja kao što je revolver.

Ako mislite da ovo znači da je igrač proveo manje od dva sata na svakoj pojedinačnoj Falloutovoj igri, varate se jer je ovaj gamer pobijedio pet različitih igara u seriji u kombiniranom vremenu od 1 sata, 37 minuta i 54 sekunde, umanjeno za sva učitavanja.

Speedrunning zahtijeva dosta mentalnog rada i korištenja mišićne memorije, a ovaj izazov baš i nije zabavan jer je potrebno puno pripreme i velik broj ponovnog prelaska igre.

Pogledajte kako je izgledao ovaj pothvat:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti