Za ovaj PlayStation daju više od 120 tisuća kuna!

Sony je objavio limitiranu verziju Playstationa 4 koja je inspirirana prvim modelom iz 1994. godine te njena cijena na eBayu obara rekorde

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 09.12.2014. / 13:07

Za ovaj PlayStation daju više od 120 tisuća kuna!

Početkom ovog mjeseca navršeno je dvadeset godina otkako je Sony predstavio prvu verziju igraće konzole PlayStation. Povodom ove obljetnice japanska je kompanija objavila i posebnu limitiranu verziju PlayStationa 4 čiji je dizajn inspiriran originalnim PlayStationom. U prodaju je pušteno samo 12,300 komada ove konzole (ta je brojka odabrana jer je prvi model predstavljen 03.12.1994.) po cijeni od 500 dolara, odnosno 399 funti, a cijela je serija brzo rasprodana. Neki korisnici koji su se uspjeli dokopati ove verzije konzole, odlučili su od toga napraviti dobar biznis i prodati je na eBayu – vjerojatno su očekivali da će prodajom zaraditi koju stotinu dolara, no i oni su se šokirali kada su vidjeli kolika je navala za ovom 'plejkom' i koliko su ljubitelji ove konzole spremni platiti samo kako bi se dokopali ovog limitiranog izdanja.

Tijekom prošlog vikenda, kako su objavili na Cnetu, jedan je sretnik uspio prodati rođendansku verziju PlayStationa 4 po nevjerojatnih 20,100 dolara, odnosno nepoznata je osoba platila više od 120 tisuća kuna za konzolu koja se od klasične verzije razlikuje po dizajnu, kontroleru i logotipu (dolazi sa starim PlayStation logom) te je pakirana u prigodnoj kutiji. Nakon 106 ponuda još je jedan sretnik uspio prodati ovu verziju konzole za veliku svotu te je prodajom zaradio više od 15 tisuća dolara. Trenutno na eBayu postoji još nekoliko modela ovih PlayStation koji se nude po cijeni od nešto više od tisuću dolara pa do preko 20 tisuća dolara. 

Foto: YouTube

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti