Za sve roditelje: Ovo je uređaj koji za 50% smanjuje plač bebe

Quiet Night 'baby iPod' roditeljima bi napokon mogao omogućiti kvalitetan san, i to uz pomoć pametnog sustava koji bebe zabavlja čim se probude i zaplaču.

Monika Nožić Monika Nožinić | 15.03.2015. / 15:05

Za sve roditelje: Ovo je uređaj koji za 50% smanjuje plač bebe

Quiet Night "baby iPod" roditeljima bi napokon mogao omogućiti kvalitetan san, i to uz pomoć pametnog sustava koji bebe zabavlja čim se probude i zaplaču.

Naime, brat i sestra iz Velike Britanije tvrde da imaju rješenje, a to je ovaj najnoviji uređaj ili dodatak koji roditeljima omogućuje mirno spavanje dok njihove bebe od nekoliko mjeseci same reguliraju glazbu koja ih uspavljuje.

Na ovaj će način roditelji istovremeno raditi na njihovom psihološkom razvoju, smanjiti plač za čak 50 posto, ustajanje noću i loše raspoloženje prouzrokovano prekinutim snom, piše Daily Mail.

Na ovu ideju došli su Ben (34) i Hermiona (29), zahvaljujući mukotrpnom radu na Sveučilištu u Bristolu. Da bi došli do adekvatnog rješenja, u ovom su istraživanju sudjelovali čak 20 godina.

Djeca svoj mozak razvijaju puno brže uz pomoć glazbe, a na taj način smanjuju i plač za 50 posto. U pitanju je proizvod koji ima posebnu "pametnu" ručku koju beba može povući prema sebi i na taj način odabrati odgovarajuću pjesmu.

Ovaj je uređaj za manje od 24 sata dostigao cijenu od 100 000 dolara, a u prodaji će se naći tek u listopadu ove godine.

Foto: YouTube

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti