Moram priznati da mi se HTC One (M8) iz dana u dan sve više sviđa, što radi svog dizajna, što radi recenzija koje sam pročitao u zadnje vrijeme, a koje pokazuju da se radi o super uređaju.

HTC svima pruža jedinstvenu priliku da osvoje jedan One (M8) za sebe tako da riješite svima već dobro poznatu igru puzzle. Nagrade su više nego dobre, pa tako HTC poklanja četiri One (M8) najbržim igračima, i to svaki tjedan po jedan. A tu su i druge, ne manje vrijedne nagrade poput HTC Desire 200, te vanjska baterija.

Prvo ćete trebati dobro pogledati uređaj jer ćete ga morati točno složiti, a za nagradnu igru ćete imati vremena od danas 28.04. pa sve do 25.05.

Svakog tjedna očekuju vas nove HTC ONE M8 puzzle, a svi koji ih točno slože u roku od 90 sekundi ulaze u bubanj za jedinstvene tjedne nagrade! Jedna osoba može sudjelovati maksimalno 3 x tjedno, ali i povećati broj prilika pozivanjem na sudjelovanje svojih Facebook prijatelja.

Zapamti, što više puta složiš puzzle u zadanom vremenu to je veća mogućnost da osvojiš nagradu!

Više informacija možete potražiti na službenim HTC stranicama, gdje ujedno možete započeti vašu igru u kojoj možete osvojiti vrlo vrijedne nagrade.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju