Zanimljiva inovacija: Okvir pametnog telefona mijenja boju ovisno o napunjenosti baterije

View5 serija bi se uskoro trebala naći na tržištu kad će biti poznata i njegova cijena.

Martina Čizmić | 04.09.2020. / 11:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Kineski brend mobilnih telefona Wiko predstavio je dva nova pametna telefona koja u sebi sadržavaju neke zanimljive inovacije.

Kako su priopćili, Wiko View5 serija dolazi s Full screen O zaslonom te četverostrukom kamerom od 48MP s pregršt filtera i opcija te funkcijama umjetne inteligencije.

Ono što iskače u odnosu na druge pametne telefona na tržištu je "ugrađeni kružni indikator trajanja baterije". Zahvaljujući njemu nije potrebno tražiti sitnu ikonicu kako bi saznali koliko je baterije preostalo. Tako tijekom punjenja svijetli zeleno, bijelo kad je baterija iznad 15% i crveno kada ostaje manje od 15% baterije.

A kad je baterija u pitanju, Wiko View5 serija dolazi s baterijom snage 5000mAh te jamči autonomiju od 3,5 dana, a uz AI Battery Master i dulje.

View 5 dolazi s 3GB radne i 64GB interne memorije uz mogućnost proširenja mikro SD karticom za još 256GB. Za sigurnost uređaja brine se tehnologija čitanja otiska prsta i otključavanja prepoznavanjem lica. Istovremeno, View5 Plus ima 128 GB interne i 4GB radne memorije, a također se može proširiti mikro SD karticom.

View5 serija bi se uskoro trebala naći na tržištu kad će biti poznata i njegova cijena.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti