Započnite novu karijeru u životu, naučite razvijati vlastite WordPress web stranice

WordPress je danas najpopularnija platforma kada su u pitanju izrade web stranica.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 08.10.2016. / 13:04

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Da je WordPress najpopularnija platforma za web stranice govori činjenica da oko 25% stranica na svijetu koristi upravo WordPress kao platformu. Naime, WordPress je jednostavan za naučiti, vrlo fleksibilan i odličan alat koji omogućuje brzu i efikasnu izradu web stranica i web trgovina. Ono što je vrlo interesantno jest da se danas traži sve više programera koji znaju razvijati vlastite web stranice na WordPressu, stoga ovo je dobra uvertira ukoliko želite započeti novu karijeru u životu i zaraditi nešto novaca, jer ruku na srce, svi znamo da su plaće u IT sektoru iznad prosjeka, a tvrtke u kojima se radi ovaj posao vrlo fleksibilne, moderne i opuštene — pa tko ne bi želio raditi takav posao.

Sve u svemu, zahvaljujući internetu možete naučiti štogod zamislili i poželjeli, pa vam ovaj puta dajemo do znanja da WordPress web stranice možete naučiti razvijati i vi i to za mizernih 10 eura. 

Ono što jest činjenica da trebate samo krenuti i uložiti svaki dan barem 30 minuta i garantiramo vam da ćete za 30 dana već moći razviti vlastite web stranice — prvo za sebe i prijatelje a kasnije i za druge klijente, bilo naše ili inozemne ili se jednostavno zaposliti u nekoj od novih modernih kompanija. Linkovi se nalaze ispod, a ako niste vični sa PHP programskim jezikom, ispod imate link za početnike, pa bi bilo dobro da prođete i jedan od PHP tutoriala.

Sretno i nadamo se da ćete se odlučiti za novi korak u svojoj karijeri!

*Svi tutorialu su trenutno na akciji po 10e! 

** Kako biste vidjeli cijene s popustima, klinite na link ispod i izradite novi account

Naučite razvijati vlastite WordPress web stranice

Osnove PHP-a i objektno orijentiranog programiranja

Osnove HTML-a i CSS-a

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti