Zbog savršenog selfieja završila u kandžama jaguara

Možemo vam obećati da se našem jaguaru ništa neće dogoditi, odgovorio je zoološki vrt na Twitteru na zabrinute upite građana hoće li životinja biti uspavana.

Martina Čizmić | 11.03.2019. / 07:53

Selfie, ilustracija (Foto: Getty Images)

Ženu koja je u Wildlife World zoološkom vrtu u blizini Phoenixa u Arizoni prekoračila ogradu poželjevši napraviti selfie zgrabio je i pandžama ozlijedio jaguar, priopćili su službenici zoološkog vrta, poručivši ljubiteljima životinja da velika mačka zbog toga neće biti uspavana.

Na videosnimci snimljenoj mobitelom vidi se najmanje jedna ogrebotina na ženinoj lijevoj podlaktici, dok se u bolovima valja po tlu.

 

 

Čuo sam ženu kako vrišti: 'Upomoć, upomoć, upomoć' ... kada je jaguar pružio šapu iz kaveza i zgrabio je za ruku, zarinuvši joj pandže u meso, rekao je svjedok Adam Wilkerson za televiziju Fox 10.

Njegova je majka pokušala odvratiti pozornost jaguaru gurnuvši mu bocu s vodom u kavez, a Wilkerson je, kako je rekao, odvukao djevojku. Na snimci napravljenoj mobitelom vidi se kako životinja žvače plastičnu bocu.

Identitet žene (30) neće biti objavljen, rekao je Shawn Gilleland, glasnogovornik Rural Metro Fire, agencije koja je intervenirala na poziv.

Odvezena je u bolnicu, gdje joj je pružena pomoć, a poslije se vratila u zoološki vrt ispričati, rekao je Gilleland.

Željela je napraviti selfie ili slikati životinju pa je približila ruku kavezu tako da ju je životinja uspjela zgrabiti, rekao je Gilleland.

Zoološki vrt priopćio je da ženka jaguara nikad nije napustila kavez te da se incident ispituje.

Možemo vam obećati da se našem jaguaru ništa neće dogoditi, odgovorio je zoološki vrt na Twitteru na zabrinute upite građana hoće li životinja biti uspavana.

 

 

Sve kaveze okružuje ograda, udaljena od njih nekoliko metara, rekla je glasnogovornica vrta Kristy Morcom.

Preko nje se treba popeti. Nije to baš tako lako, dodala je Morcom. To su divlje životinje, ograđene s razlogom.

(Hina)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti