Zbog velikih problema obustavljena prodaja PC verzije igre Batman: Arkham Knight

Zbog velikih problema otkrivenih nakon lansiranja PC verzije Batman: Arkham Knight igre, studio Warner Bros. odlučio je stopirati prodaju ovog naslova, kako bi se posvetio ispravkama glitcheva.

Monika Nožić Monika Nožinić | 25.06.2015. / 13:40

Zbog velikih problema obustavljena prodaja PC verzije igre Batman: Arkham Knight

Zbog velikih problema otkrivenih nakon lansiranja PC verzije Batman: Arkham Knight igre, studio Warner Bros. odlučio je stopirati prodaju ovog naslova i posvetiti se ispravkama glitcheva.

Ovakva je odluka pravi pokazatelj velikih problema u kojima se našao Batman: Arkham Knight za PC.

Warner Bros. uputio je ispriku svima koji su iskusili probleme s performansama u igri na PC uređajima, a prodaja igre bit će obustavljena sve dok se trenutni problemi ne riješe i dok se ne zadovolje standardi kvalitete.

"Želimo se ispričati svima koji imaju problema s performansom igre Batman: Arkham Knight na PC-u. Trenutne probleme uzimamo vrlo ozbiljno i time smo odlučili obustaviti buduće kupnje igre za PC verziju dok radimo na popravcima tih problema kako bi zadovoljili naše standarde kvalitete", izjavio je developer na službenom forumu igre.

Igračima koji su već kupili kopiju igre i iskusili probleme na PC-u, preporučuje se da budu strpljivi dok ne stigne ispravak.

Također, oni koji žele, mogu iskoristiti i opciju refundiranja novca.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti